Verborgen tuin / Onderhoud - Aanleg van organisch beton pad / Tegelen / 65m2
Wensen: Een volle tuin met bloemen, veel vaste planten en onderhoudsvriendelijke paden. Dromen: Samen tuinieren. Zorgen: Onderhoud
Zwaar verwaarloosde tuin / Onderhoud / Geldrop / 135m2
Wensen: Mooie tuin met perfect ingezaaid stukje gras. (nu op de foto nog zwarte aarde) Dromen: De Verkoop van het huis..... gelukt! Zorgen: Het afvoeren van het groen en orde scheppen.
Moderne tuin aan de rand van de stad / Ontwerp-Onderhoud / Eindhoven / 450m2
Wensen: Een mooi ontworpen en goed aangelegde tuin om zakenrelaties en vrienden in te kunnen ontvangen. Dromen: Een mooie volle tuin met veel groen, een terras met dakmoerbei en verschillende plekjes om in de zon te zitten. Zorgen: Genoeg privacy.
Boeren tuin / Beplanting aanpassen-Onderhoud / Oostelbeers / 275m2
Wensen: Een frisse tuin met een landelijke sfeer. Dromen: Buiten leven. Zorgen: Onderhoud
Stijlvolle stadstuin / Beplanting aanpassen-Onderhoud / Eindhoven / 50m2
Wensen: Van degelijke groen en veel te veel bomen naar meer bloemen en kleur. Dromen: Bloemen. Zorgen: De stijfheid van de beplating er uit halen en privacy.
Hoog bejaard en nog steeds gek op zijn tuin/ Onderhoud / Veldhoven / 750m2
Wensen: Onderhoudsvriendelijk en verzorgd. Dromen: Genieten van de tuin. Zorgen: De kinderen zijn erg bezorgd om hun vader en geven graag het onderhoud uit handen.
Frisse voortuin / Ontwerp-Aanleg / Eindhoven / 95m2
Wensen: Graskeien in de oprit, een nieuwe kleinere plantenbak, gras en aan de straatkant een rij bomen . Dromen: Minimaal onderhoud en een tuin die middels gras in elkaar overloopt. Zorgen: Dat de oprit bruikbaar is en mooi vol met gras groeit.
Boeren landelijke tuin / Ontwerp / Haaren / 10.000 m2
Wensen: Heel veel wensen waaronder een moestuin, een poel, lees hoekjes, vaste planten, bomen, struiken en het liefst ook nog onderhoudsvriendelijk. Kortom een goed ontwerp! Dromen: Samen tuinieren, vuurtjes stoken, bezoekers mee laten genieten van deze plek. Zorgen: De verbinding van alle grond om het huis met al zijn bijgebouwen. We hebben "de nerf van het erf" bedacht
Natuurtuin / Structuur en beplanting aanpassen / Boxtel / 1500m2
Wensen: Een logisch geheel creƫren van een tuin waar veel in gebeurt. Dromen: Genieten in de tuin. Zorgen: Het onderhoud.