Dakmoestuin / Ontwerp-Aanleg / Eindhoven / 60m2
Wensen: Een daktuin vol met bloemen, kruiden en groentes. Dromen: Tuinieren in de volle grond. Zorgen: De realisatie om alle bakken van grond te voorzien op 3 hoog en het dagelijks besproeien.
Eetbare siertuin / Ontwerp-Aanleg-Onderhoud / Oirschot / 175m2
WENSEN: Een mooie volle tuin met oa asperges, frambozen, bloemen en vaste planten. DROMEN: Samen tuinieren en theetjes drinken. ZORGEN: Het onderhoud.
Van oudbollig naar modern / Ontwerp-Aanleg-Onderhoud / Oirschot / 60m2
WENSEN: De gedateerde tuin met buxus haagjes omzetten naar een frisse tuin met een heldere structuur en natuurlijke beplanting. DROMEN: Nog meer buiten leven en een overkapping. ZORGEN: Het onderhoud.
Moderne stadstuin / Ontwerp-Aanleg-Onderhoud / Eindhoven / 90m2
Wensen: Het flexstone pad opnieuw aanleggen en borders met een voorkeur voor paarse bloemen. Dromen: Goed verzorgde tuinen in de straat. Zorgen: Het onderhoud....
Bedrijfstuin / Onderhoud / Helmond/ 1000m2
Wensen: Altijd representatief. Dromen: Personeelsfeestjes in de tuin. Zorgen: De hedra die overal doorheen kruipt en het onkruid tussen het grind.
Bloemen in de tuin / Ontwerp-Aanleg / Spoordonk / 60m2
Wensen: In een hele korte tijd van verwaarloost naar opgeknapt. Dromen: Nog meer buiten leven en heel veel bloemen. Zorgen: Het onderhoud.
Groene tuin / Beplanting aanpassen-Onderhoud / Eindhoven / 120m2
Wensen: De borders aan vullen met nieuwe planten. Dromen: Deze klant zit niet veel in de tuin maar kijkt vanuit haar huis de tuin in en geniet van alle seizoenen. Zorgen: Het onderhoud.
Gezinstuin / Ontwerp - Onderhoud/ Oirschot / 65m2
Wensen: Een frisse tuin voor het hele gezin zonder kiezel. Dromen: Heel veel bloemen. Zorgen: Het onderhoud.
Verzamel tuin / Beplanting aanpassen / Helmond / 325m2
Wensen: In de voortuin meer bloeiende planten en in de grote achtertuin meer eenheid. Dromen: Nog eens midden in de stad wonen met een flink balkon. Zorgen: Het onderhoud.
Romantiek in de tuin / Structuur aanpassen-Onderhoud / Veldhoven / 370m2
Wensen: Structuur en gras zonder mos. Dromen: Met dit huis en deze tuin aan de rand van het dorp wonen in plaats van in het centrum. Zorgen: Het onderhoud, de bomen die doorhangen en er eigenlijk uit zouden moeten maar man lief is er nog niet aan toe....